Konsert med Frank och Simon Ådahl, Hoppets Stjärna!

  • Musik och konsert
lördag 13 juli 2024 kl. 19.00
Gullbrannagården

Lyssna på en härlig konsert med bröderna Ådahl. För mer än 50 år sedan kom brödernas första platta ut. Det var en EP där Frank och Simon (9 och 12 år) sjöng storebror Dans sånger. Sedan dess har mycket hänt men musiken har alltid varit en viktig del i brödernas liv. Både som artister, producenter och låtskrivare. Under 14 år var Frank och Simon med i den kända gruppen Edin-Ådahl. 1990 vann de den svenska melodifestivalen med sången ”Som en vind”.

Frank har hörts genom inspelningar och turnéer med en lång rad artister. Han har också bl.a.  gjort den svenska rösten på Disneys ”Lejonkungen” som setts av miljoner svenskar.
Simon har gett ut flera soloalbum, skrivit böcker och reser på heltid sedan flera år i olika kyrkor och berättar om vad som händer när man går med Gud.

Hoppets Stjärna är en utvecklingsorganisation som arbetar utifrån FN:s deklaration om mänskliga rättigheter, barnkonventionen samt en kristen värdegrund. Barn som lever i fattigdom och deras närmiljö står i centrum för vårt arbete. Konkret görs detta genom utbildning, hälsovård och näringsriktig mat.

Fri entré, men frivillig kollekt kommer tas upp till "Hoppets stjärna"!

Kontakt och plats

Plats: Gullbrannagården
Adress: Gullbrannagården, Gullbrannagården 200, 305 96 Eldsberga, Sweden
Telefon: 035-241 21 00
Arrangör: Gullbrannagården

Datum och tid

  • lördag 13 juli 2024 kl. 19.00

Mer av Halmstad